Att spela på sport är onekligen ett spännande form av underhållning, men att betta på ett event och samtidigt kunna se hur ditt spel utvecklar sig live med egna ögon är en riktig gamechanger.

Med Betways nya streamingtjänst kan du nu enkelt livestreama hundratals event på din mobil, dator eller surfplatta. Hur vet du då vilka event som streamas? Håll utkik efter symbolen som visar en datorskärm med en play-knapp så vet du på en gång.

media

Allt du behöver göra för att streama sport är att logga in, lägga ett spel på eventet du är intresserad av och sedan är det bara att trycka på play-knappen.

Vi kommer att erbjuda tusentals streamade event på ett brett urval sporter varje år. Just nu kan du till exempel följa NHL-slutspelets spännande upplösning, eller om basket är mer din grej, varför inte kolla in NBA-finalen mellan Golden State Warriors och Boston Celtics? Och är du en inbiten fan av baseball, så kommer du att göra en riktig homerun med vårt utbud av livestreaming på MLB .

Givetvis kommer vi dessutom att livestreama fotboll från Bundesliga och Copa del Rey med flera, såväl som tennis, handboll, volleyboll plus många andra sporter. En sak kan du vara säker på – du kommer att hitta massor av fantastisk livestreamad sport här hos oss på Betway.

Spela ansvarsfullt.