Robbie Keane är Irlands främsta målskytt genom tiderna och är rankad som världens 20:e bästa landslagsmålskytt i fotbollshistorien. Han nätade också hela 126 Premier League-mål från sin tid i West Ham, Liverpool, Leeds, Aston Villa och Tottenham Hotspur. Den irländska fotbollslegendaren kommer att skriva regelbundna blogginlägg på Betway Insider, så titta in på bloggen titt som tätt så att du inte missar något.

”Det är med stor glädje vi välkomnar Robbie Keane till vår lista över varumärkesambassadörer” sa Anthony Werkman, VD för Betway.

Han fortsatte ”Robbie Keane är välkänd bland fotbollsfans världen över för sin snabbhet, kreativitet och förmåga att göra mål i Premier League, medan hans insatser för Irland på internationell nivå talar för sig själva. Med VM i Qatar runtom hörnet ser vi fram emot att höra hans tankar om världens största fotbollstävling.”

Robbie Keane kommenterade ”Jag är stolt över att ansluta mig till Betway som varumärkesambassadör och jag ser fram emot att dela med mig av mina tankar och åsikter om den kommande VM-turneringen och om Premier League-säsongen.”

Besök Betways sportbok för det senaste inom betting online.