Med Betways nya streamingtjänst kan du nu enkelt livestreama högklassig sport på din mobil, dator eller surfplatta. Hur funkar det då kanske du undrar?

Bläddra igenom evenemangen som du är intresserad av på våra sportsidor och ser du en ikon av en grön datorskärm med en playsymbol, så livestreamas evenemanget just vid det tillfället. Är ikonen istället grå så vet du att eventet kommer att streamas när eventet är live.

Livestreamingikonerna läggs till närmare eventens startdatum. Om du inte skulle se ikonen för livestreaming när du är inne och söker på sidan, så gå in och titta igen samma dag som eventet äger rum, så kan den mycket väl finnas där.

Allt du behöver göra för att livestreama sport på Betway är att logga in, lägga ett spel på eventet du är intresserad av och trycka på play-knappen så kan du ta del av spänningen live var du än befinner dig – lätt som en plätt med andra ord.

Ta bara ikväll till exempel då du kan titta på Champions Leagues tredje kvalomgång mellan Žalgiris och Bodø/Glimt, en match som vi också erbjuder en fin boost på. Eller varför inte följa kvällens högintressanta möte mellan Dinamo Zagreb och Ludogorets?

I dagarna visas även utvalda kvalmatcher till fotbollens Europa League såväl som Conference League.

Men det är inte bara fotboll som du kan titta på live, för tillfället kan du spela och titta på massor av bordtennis; basebollens Major League och från slutet av september och början av oktober kommer du även att kunna titta på försäsongsmatcher i både NBA och NHL såväl som dess grundserier och slutspel med mera.

Besök våra sportsidor regelbundet så kommer du att upptäcka nya intressanta sportevent att följa.