Pulserande UFC-action väntar natten till söndag då 12 matcher ska avgöras i UFC 275, och med den är vi också glada att kunna lansera vår nya scoreboard som kommer att ta din spelupplevelse på alla kommande UFC-matcher till en ny nivå.

Med scoreboarden kommer du att få tillgång till matchstatistik rond för rond – live, vilken kan hjälpa dig när du bettar, vare sig det är före en match eller live. Ett riktigt snyggt och användbart tillskott för alla som bettar på UFC, avgör själv genom att besöka Betways UFC-sida där vi erbjuder odds på alla matcherna.

Scoreboarden inkluderar förutom matchkort, statistik och bilder på kämparna, även livestatistik där man bland annat kan se antal betydande träffar, var träffarna sitter och från vilken position träffarna kommer ifrån och mer.

Huvudmatchen i UFC 275 är den i lätt tungvikt där den relativt nya UFC-fightern, den vilda tjecken och titelutmanaren Jiri Prochazka ska ta sig an den nuvarande mästaren, brasilianaren Glover Teixeira.

Teixeira går in i matchen med imponerande 33-7-0, där en av hans endast sju förluster kom mot svensken Alexander Gustafsson 2017. Brasilianaren, som är känd som något av en submissionspecialist, har sju raka vinster i bagaget och fyra av dem kom via just submission.

Prochazka som bara har gått två matcher i UFC hitills, är ett spännande nytillskott som har matchats väl i Rizin FF. Han har vunnit sina 13 senaste och förlorade senast 2015 mot Muhammed Lawal. Tjeckens explosiva fightstil har fram till nu visat sig vara oförutsägbar och svårläst och han har visat prov på vilda färdigheter i oktagonen. Hans facit lyder 28-3-1 där 22 av dem har vunnits på KO eller TKO i första ronden.

Åldern är bara en faktor som kan spela in i hur den här matchen kommer att gå. Med sina 42 år är veteranen Teixeira hela tretton år äldre än Prochazka. Dessutom är tjecken tre centimeter längre och har en 10 centimeter längre räckvidd än brasilianaren.

Hitta spel på UFC, kolla in alla våra marknader, de bästa UFC oddsen och den nya scoreboarden på vår UFC-sida eller besök Betway Boosts där du kan hitta förhöjda odds på MMA, boxning och all världens sporter.

media