DENNA DRAGNING ÄR AVSLUTAD. Skapa ditt konto hos Betway för att få tillgång till de bästa oddsboostarna och hetaste marknaderna på tennis.


Som stolt huvudsponsor av BNP Paribas Nordic Open (tidigare Stockholm Open) är vi glada att kunna 
lotta ut 4 VIP-biljetter till tre olika vinnare till finalen som går av stapeln i Kungliga Tennishallen den 22 oktober.

Ta chansen att få se tennis i världsklass medan du njuter av VIP-behandling och den unika stämningen som bara kan tillskrivas Kungliga Tennishallen. I priset ingår bland annat VIP-access, en högklassig lunch eller middag, samt de bästa sittplatserna vid centercourten med mera. Läs de fullständiga villkoren nedan.

Hur deltar jag?
Skicka ett mejl till
[email protected] senast den 1 oktober och ange vilka tre personer du vill ta med dig till finalen och varför. Skriv ”Tennisfest” i mejlets ämnesrad och inkludera ditt namn och postadress i meddelandet.

Lycka till!

 

Villkor:

Dragningen är öppen för alla med svensk postadress. Deltagare behöver inte vara kund hos Betway för att delta, men måste vara 18 år eller äldre. Endast en intresseanmälan kan skickas in per person och ska skickas till [email protected] senast den 1 oktober 2023.

Tre personer kommer dras som vinnare. Priset per person inkluderar 4 VIP-biljetter till finalen av BNP Paribas Nordic Open den 22 oktober, inklusive eventuell resa med tåg tur och retur och en hotellövernattning i Stockholm mellan lördag - söndag (om ej boende i Stockholm).

Dragningen
sker den 2:a oktober och vinnarna kommer omgående att underrättas via e-post.

Vinnarens förnamn kan komma att publiceras i Betway-bloggen och på Facebook. Deltagande anses som samtycke till att förnamnet publiceras.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

GDPR:

Genom att delta så godkänner deltagare att de inlämnade personuppgifterna och eventuella ytterligare personuppgifter som behövs för att distribuera priset kommer att registreras av Betway. Inga uppgifter lämnas till tredje part, förutom eventuell publicering av vinnarens förnamn på internet samt övrigt som kan anses rimligt för att tillhandahålla dragningen. Uppgifterna kommer att raderas efter att dragningen har avslutats och kommer att behandlas som konfidentiella dessförinnan (med undantag för publicering av vinnare såsom beskrivet i villkoren).

Vänligen kontakta Betways kundtjänst för mer information om hur personuppgifter behandlas eller för att rätta inskickade personuppgifter. Genom att delta i dragningen godkänner deltagare att Betway kan komma att använda bidraget för marknadsföring i Betways marknadskanaler.

Priset kan ej bytas mot något annat. Det är deltagarens egna ansvar att intresseanmälan har skickats in till rätt e-postadress, att rätt adressuppgifter har angetts och att villkoren uppfylls av deltagaren. Betway förbehåller sig rätten att kontrollera vinnarens identitet för att styrka dennes ålder och att exkludera en person ur tävlingen, till exempel om den misstänks ha skickat in mer än en intresseanmälan eller om deltagaren ej kan styrka sin ålder eller identitet.

Genom att delta så godkänns ovanstående villkor.