Skapa ditt konto hos Betway för att få tillgång till de bästa oddsboostarna och hetaste marknaderna på tennis.


Betway är stolta att presentera den amerikanske tennislegendaren Andy Roddick som global tennisambassadör för spelbolaget.

Den tidigare världsettan och US Open-mästaren kommer att bidra med exklusiv insikt till de största turneringarna, matcherna och spelarna under tennisårets gång.

Roddick kommer från och med nu vara Betways ansikte utåt vad gäller allt som har med tennis att göra och tennisfans kommer att få en bättre inblick i sporten genom hans insikt, kunskaper och åsikter.

Han kommer att skriva artiklar om de största tävlingarna och du kommer att hitta dem i Betways sportblogg – Betway Insider.

Sedan han avslutade sin tenniskarriär efter US Open 2012 har Roddick blivit en framstående person inom tennisens globala medielandskap och har bland annat framträtt som expert på Fox Sports Live, bevakat Wimbledon för BBC:s räkning och var nu senast med i expertteamet på Tennis Channel.

Betway är ett världsledande varumärke när det gäller betting på tennis och har ett fortgående engagemang inom sporten genom sponsoravtal med 11 turneringar runtom i världen på ATP-touren, vilket bland annat inkluderar Miami Open, Rio Open, Hamburg Open, Stockholm Open, Nordea Open med flera.

Utöver tennis har Betway en omfattande portfölj av sponsoravtal inom en rad olika sporter och lag, inklusive Premier League, La Liga, NBA och NHL, såväl som inom cricket och rugby.

Roddick ansluter sig till Betways långa rad av sportambassadörer, som bland annat inkluderar tidigare Premier League-spelaren Robbie Keane och den engelska cricketlegenden Kevin Pietersen.

Andy Roddick sa så här om sin nya roll: ”Jag är otroligt glad över att kunna samarbeta med ett av världens största spelbolag och ser fram emot att ge värdefulla insikter till alla tennisintresserade, speciellt när vi närmar oss några av världens största turneringar, som till exempel US Open som drar igång den 28 augusti.”

Anthony Werkman, VD för Betway, kommenterade nyheten: ”Det är fantastiskt att välkomna Andy Roddick till vårt team av sportambassadörer! Andy är ett välkänt namn inom tennis och hans åsikter och insikter kommer att vara mycket värdefulla för de som läser hans inslag.”