Skapa ditt konto hos Betway för att få tillgång till de bästa oddsboostarna och hetaste marknaderna.

Det ledande globala onlinespelbolaget Betway har i dagarna ingått ett avtal om att bli officiell global spelpartner till den engelska Premier League-klubben Arsenals herrlag.

Det fleråriga avtalet är det senaste tillskottet till det Super Group-ägda varumärkets fotbollsportfölj, och kompletterar tidigare avtal i engelska Premier League där Betway bland annat är huvudpartner till West Ham United och officiell global partner till Brighton & Hove Albion, såväl som har diverse samarbeten med klubbar i La Liga och Bundesliga.

Det nya partnerskapet kommer att förbättra supportrarnas upplevelse genom att skapa och leverera diverse aktiveringar och exklusivt innehåll på sociala medieplattformar.

Emirates Stadium har en kapacitet på 60 000 åskådare och Betways varumärke kommer att synas på reklamskyltar där under alla inhemska matcher i Premier League, FA-cupen och Carabao Cup och kommer dessutom att ses av fans runtom i världen.

Betway kommer också att erbjuda en djupgående träning vad gäller uppförandekod och ansvarsfullt spelande till alla spelare och all personal i klubben. Den kommer att gå igenom vilka regler som gäller och ge en inblick i problemspelande och de verktyg och stöd som finns tillgängliga. Detta är utöver det arbete som Arsenal bedriver tillsammans med FA och PFA för att stödja spelare inom detta område.

Anthony Werkman, VD för Betway Group, kommenterade:

”Efter att ha etablerat en av de mest spännande och framgångsrika globala sponsringsportföljerna inom sport i någon bransch, är jag mycket glad över att kunna tillkännage vårt nya samarbete som officiell global spelpartner till engelska Premier League-laget Arsenal.

”Vi ser fram emot att arbeta tillsammans och leverera bra innehåll och upplevelser för Arsenals fantastiska globala supporterbas och Betway kommer också att arbeta med klubben för att säkerställa att samarbetet följer branschens marknadsföringsregler och riktlinjer för ansvarsfullt spelande.

”Vi har starka band till norra London då vi har ett kontor baserat just där, så det kommer att bli fantastiskt att se Betways varumärke runtom Emirates Stadium.

”Vi ser fram emot att stödja klubben på deras framgångsresa både i England och ute i Europa under den här säsongen och framöver.”

Juliet Slot, kommersiell chef hos Arsenal, tillade:

”Vi är mycket glada över att kunna presentera Betway som vår officiella globala spelpartner. Det är det senaste av ett antal globala varumärken att ansluta sig till vår partnerfamilj under de senaste veckorna, ett ytterligare tecken på vår kommersiella styrka som klubb. Vi ser fram emot att arbeta med Betway för att skapa fler upplevelser för våra supportrar över hela världen och samtidigt belysa vikten av ansvarsfullt spelande.”

Utöver fotboll har Betway byggt upp en imponerande portfölj av sponsoravtal inom ett brett spektrum av sporter och ligor, såsom tennis, NBA, NHL, cricket och hästkapplöpning.