För betting på fotboll och de senaste Premier League-oddsen besök Betways Premier League-sida. Håll dig uppdaterad om Premier League eller ditt/dina favoritlag genom att prenumerera på flödet i din mobil.

Skapa ditt konto hos Betway för att få tillgång till de bästa oddsboostarna och hetaste marknaderna.


Efter en febril sommar med transfers, transferrykten och träningsmatcher startar den nya Premier League-säsongen på fredag. Transferfönstret kommer dock att vara vidöppet till i slutet av augusti, så vem vet hur lagen kommer att se ut om några veckor.

Regerande mästarna Manchester City är inte oväntat favoriter till att toppa tabellen för fjärde året i rad, men det är tvåan Arsenal som kanske har haft den bästa sommaren av alla klubbar när det gäller transfermarknaden.

SLUTVINNARE

Manchester City dominerade stort under den senare delen av förra säsongen så det är ingen överraskning att de är favorittippade till att vinna sin sjätte Premier League-titel på sju säsonger.

Oddset kan dock öka om de skulle få en tuff start på säsongen och det är mycket möjligt att de kan ta tid på sig tills allt klaffar eftersom City fortfarande inte har slutfört sina spelarövergångar.

Man City inledde PL-säsongen 2022/23 med fem segrar och två oavgjorda innan man förlorade mot Liverpool i oktober, så då var de inte på något sätt oövervinnliga. Men självförtroendet de fick från deras 16 matcher utan förlust i ligan under den andra säsonghalvan gör att de inte borde drabbas av panik om resultaten inte skulle gå deras väg i början av säsongen.

Även fast alla lagen har förstärkt sina trupper från förra säsongen så bör Man City ändå vara klassen bättre än resten av lagen vilket motiverar oddset.

VINNARTIPS: Manchester City 

 

SLUTVINNARE UTAN MANCHESTER CITY

 

Arsenal såg länge ut som ett lag som kunde gå hela vägen förra säsongen, men laget tappade fart precis när Guardiolas lag började få upp den.

Mikel Artetas lag kommer att dra nytta av den erfarenheten och kommer att visa att de 248 dagarna Arsenal tillbringade på förstaplatsen i fjol inte var någon slump.

Arsenal värvade flitigt i början av transferfönstret och fick klart med fina värvningar som bland annat Declan Rice, Kai Havertz och Jurrien Timber, vilka har gett Londonklubben ytterligare djup och kvalitet. Detta innebär att Arteta kommer att ha fler alternativ att rotera spelare, något som han saknade förra säsongen och som utan tvekan kommer att komma väl till pass när hans lag återvänder till Champions League.

Arsenals stadiga framsteg under spanjoren förtjänar respekt, och de kan mycket väl bli bäst i det övriga fältet bakom City för andra säsongen i rad.

VINNARTIPS UTAN MAN CITY: Arsenal

 

FLYTTAS NED

Fulham imponerade när de återvände till Premier League förra säsongen och slutade på en välförtjänt 10:e plats i tabellen.

Efter en lugn inledning på sommaren fick Londonklubben helt plötsligt ett stort internt problem då anfallsstjärnan Aleksandar Mitrovic ville lämna klubben för att skriva på ett lukrativt kontrakt i Saudiarabien. Fullham avslog jätteaffären vilket ledde till att Mitrovic sa att han vägrade spela för klubben igen. Han var dock tillbaka i laget och spelade i träningsmatchen mot Hoffenheim förra helgen.

Klubben värvade nyligen erfarne anfallaren Raul Jimenez från Wolves, vilket kanske är ett tecken på att Mitrovic är på väg bort från klubben, men truppen ser tunn ut, särskilt med tanke på att mittfältaren Joao Palhinha ser ut att missa början av säsongen på grund av en axelskada.

Palhinha är dessutom ännu spelare som har tippats lämna Craven Cottage i det här transferfönstret och osäkerheten kring Londonklubben kommer troligen inte att hjälpa dem att bygga vidare på självförtroendet från förra säsongen.

Fullham sparkar igång sin PL-säsong mot Everton och Brentford, två matcher där de behöver ta poäng för att inte halka efter i tabellen från början av säsongen, för sedan väntar Arsenal och Manchester City.

ATT FLYTTAS NED: Fulham

 

Odds kan komma att ändras.