Arsenal vinner mot Leeds och över 1,5 mål i matchen (kl. 15.00)

Arsenal har vunnit åtta av sina nio ligamatcher den här säsongen och det har gjorts över 1,5 mål i alla dessa.

The Gunners har vunnit sina tre senaste matcher med 3-0, 3-1 och 3-2 och de tre bortasegrarna med minst ett måls marginal.

Leeds är segerlöst i sina fem senaste matcher och har förlorat tre av dem.

 

Man City vinner mot Liverpool och Erling Haaland gör mål (kl. 17.30)

Haaland har gjort mål i alla av sina tio senaste matcher för Man City och i alla sina fem bortamatcher den här säsongen.

City är obesegrade i alla tävlingar den här säsongen, med undantag av den säsongsinledande välgörenhetsmatchen – Community Shield.

Trots att Liverpool vann med hela 7-1 mot Rangers i onsdags, så målar det resultatet inte över sprickorna som har uppstått den här säsongen. De har bara vunnit två av sina åtta ligamatcher och förlorat mot Manchester United och Arsenal.

 

Chelsea vinner mot Aston Villa och under 4,5 mål i matchen (kl. 15.00)

Chelsea har vunnit sina fyra senaste matcher och det har gjorts under 4,5 mål i alla av dem.

Londonlaget har bara släppt in ett mål på tre ligamatcher under Graham Potter och två i deras fem senaste sett över alla tävlingar.

Under 4,5 mål har landat i alla Aston Villas nio ligamatcher den här säsongen och Villa har bara gjort fyra mål på sina sex senaste.

 

Båda lagen gör mål och över 2,5 mål i matchen Real Madrid - Barcelona (kl. 16.15)

Det här speltipset har landat i fyra av de senaste fem mötena mellan dessa lag i tävlingssammanhang, med undantag av Barcelonas 4-0-seger förra säsongen.

Real Madrid har gjort 13 mål på sex hemmamatcher den här säsongen och de har gjort mål i alla dessa och släppt in fyra.

Barcelona har gjort mål i sina sju senaste ligamatcher och gjort totalt 20 mål sett över dessa matcher, så det här mötet är upplagt för att bli ännu en minnesvärd klassiker.

 

Napoli vinner mot Bologna och Victor Osimhen gör mål (kl 18.00)

Efter att ha missat sex matcher på grund av skada, återvände Osimhen med att göra mål mot Ajax i onsdags kväll.

Anfallaren har en xG per 90 minuter på 0,98 hittills den här säsongen – den bästa av alla Serie A-spelare som har spelat många minuter och rankas även först för skott per match.

Napoli är i otrolig form och har vunnit sina senaste nio matcher, medan Bologna har förlorat tre och spelat en oavgjord i deras fyra bortamatcher den här säsongen.

 

På vår fotbollssida hittar du tusentals odds och marknader på fotboll från världen över och om du tar dig över till Betway Boosts så kan du dra fördel av förhöjda odds på fotboll och massor av andra sporter dagligen.

Följ all action på din mobil med vårt nya flöde.


*Odds kan komma att ändras. Maxinsats gäller. Villkor gäller.