Här är några individuella fotbollstips på matchen som du kan kombinera till ett maffigt spelbyggarspel som just nu skulle ge hela 23x insatsen.

På vår fotbollssida hittar du massor av spelvarianter på den här och alla andra VM-matcher men du kan även använda din fotbollskunskap och kreativitet för att snickra ihop dina egna fotbollsbets med vår spelbyggare. Välj matchen du är intresserad av, så hittar du spelbyggaren i menyn för just den matchen.

Båda lagen gör mål

Det här är två av turneringens bästa lag vad gäller mål. England har nätat hela 12 mål fram till nu – bara Portugal har lyckats med den bedriften. Frankrike ligger på målligans andra plats med nio pytsar.

Det här spelförslaget har landat i tre av Frankrikes fyra matcher i fotbolls-VM och de har släppt in i alla fyra av dessa matcher.

 

England får över 1,5 kort

England har visat på fin disciplin under turneringen och innehar för närvarande ett obefläckat rekord med noll kort, men på söndag väntar deras svåraste test fram till nu.

Frankrikes motståndare har dragit på sig minst två kort i tre av sina fyra matcher.

 

Kyle Walker blir varnad

Walker hade otrolig tur att inte bli varnad när England besegrade Senegal i sextondelsfinalen.

På söndag ställs han mot Kylian Mbappe och han kommer att få det svårt att markera en spelare av hans kaliber i en hel match utan att bli varnad.

 

Över 5,5 hörnor för Frankrike 

Frankrike har vunnit sju hörnor i snitt per match i VM och det här spelet har landat i deras fyra matcher.

 

På vår fotbollssida hittar du massor av odds och marknader på fotbolls-VM och om du tar dig över till Betway Boosts så kan du dra fördel av förhöjda odds på fotboll och massor av andra sporter dagligen.

Följ England – Frankrike i din mobil med vårt flöde

 

*Odds kan komma att ändras. Villkor gäller.