Det brukar vara jämna affärer när dessa två lag drabbar samman. Senast det begav sig var i VM-semifinalen 2014. Resultatet var 0-0 efter ordinarie tid och förlängning och Argentina vann till slut på straffar med 4-2.

I VM-sammanhang har lagen mötts fem gånger. Argentina har vunnit två, inklusive finalen 1978, medan Nederländerna också har två vinster. 2006 delade de på poängen efter 0-0 i gruppspelet.

De tre matcherna som lagen har spelat det här årtusendet har bara sett två mål (om man bortser från straffläggningen i VM 2014) – så den här matchen kan mycket väl bli ännu en jämn och målsnål affär med andra ord.

På vår fotbollssida hittar du massor av spelvarianter på den här och alla andra VM-matcher men du kan även använda din fotbollskunskap och kreativitet för att snickra ihop dina egna fotbollsbets med vår spelbyggare. Välj matchen du är intresserad av, så hittar du spelbyggaren i menyn för just den matchen.

Här är några individuella fotbollstips på matchen som du till exempel kan kombinera till ett maffigt spelbyggarspel som just nu skulle ge hela 12x insatsen.

 

Under 2,5 mål (90 min.)

Under 2,5 mål har landat i tre av holländarnas fyra matcher och det har gjorts färre än tre mål i två av Argentinas fyra VM-matcher.

 

Lionel Messi gör mål

Messi har gjort mål i tre av sina fyra matcher i den här turneringen. Argentinas talisman är nyckeln till att de låser upp Louis van Gaals lag i den här matchen.

 

Under 9,5 hörnor 

Det här spelet har landat i Nederländernas tre senaste matcher. Det var också en vinnare i två av Argentinas tre senaste matcher.

 

Över 2,5 kort

Argentinas motståndare har fått 13 varningar på fyra matcher.

Det här lär bli en tät match där gnistorna kommer att flyga, så chansen är stor att domaren kommer att få vifta med korten flera gånger under matchens gång.

 

På vår fotbollssida hittar du massor av odds och marknader på fotbolls-VM och om du tar dig över till Betway Boosts så kan du dra fördel av förhöjda odds på fotboll och massor av andra sporter dagligen.

Följ Nederländerna – Argentina i din mobil med vårt flöde

 

*Odds kan komma att ändras. Villkor gäller.