Här är bara några av våra fotbollstips på VM-finalen. På vår fotbollssida hittar du massor av spelmarknader att välja och vraka mellan och du kan även använda din fotbollskunskap och kreativitet för att snickra ihop dina egna fotbollsbets med vår spelbyggare. Välj matchen på vår fotbollssida så hittar du spelbyggaren i menyn.

Både Lionel Messi och Kylian Mbappé gör mål

Det här är två spelare som har lyst upp den här turneringen och som lever för de riktigt stora matcherna.

Paret delar också VM:s skytteliga med fem mål var och kommer att göra allt för att inte bara ta hem VM-titeln, men för att även vinna guldskon.

Lionel Messi assisterar till 1+ mål

Utöver sina fem mål i turneringen har den lille mästaren även assisterat till tre mål. Argentinaren har gjort en strålande turnering fram till nu och han kommer säkert att skapa fler målchanser för sina lagkamrater i finalen.

Frankrike vinner och båda lagen gör mål

Det kommer säkerligen att bli en jämn match, men Frankrike har sett stabila ut under turneringen (förutom mot Tunisien då Deschamps vilade många av lagets nyckelspelare) och har ett bättre lag allround på pappret.

Senast lagen möttes var i VM-kvartsfinalen 2018 och då blev den en målfest som slutade 4-3 till Frankrikes fördel.

Frankrike har bara hållit nollan i en av sina sex matcher i turneringen, medan Argentina har hållit tätt i tre av sex.

Och avslutningsvis, vem vinner VM:s skytteliga?

Lionell Messi  eller Kylian Mbappé

Ett riktigt jämnt race där båda spelarna har gjort fem mål vardera, men Messi har gjort en fler assist än Mbappé. Men även Julián Álvarez och Olivier Giroud  är med i leken med fyra mål var.

 

På vår fotbollssida hittar du massor av odds och marknader på fotbolls-VM och om du tar dig över till Betway Boosts så kan du dra fördel av förhöjda odds på fotboll och massor av andra sporter dagligen.

Följ Argentina – Frankrike i din mobil med vårt flöde

 

*Odds kan komma att ändras. Villkor gäller.