Den här veckan är det 10-årsjubileum för UFC:s International Fight Week, vilken kulminerar natten mot söndag med stjärnspäckade UFC 276.

Galan stoltserar med ett imponerande matchkort som, förutom titelmatcherna, inkluderar många av UFC:s storstjärnor med spännande matchningar som till exempel:

Pedro Munhoz vs. Sean O’Malley (Bantamvikt)

Sean Strickland vs. Alex Pereira (Medelvikt)

Pedro Munhoz vs. Sean O’Malley (Bantamvikt)

Eventet drar igång vid midnatt svensk tid och det lär bli en actionfylld natt i Oktagonen på T-Mobile Arena i Sin City.

Matchkortets huvudevent är givetvis de två titelfighterna och först ut i oktagonen är fjäderviktsfighten mellan regerande mästaren, australiern Alexander Volkanovski och utmanaren, amerikanen Max Holloway.

Det är tredje gången paret möts i oktagonen och båda gångerna har det varit jämna fighter som har gått över fem ronder.

Paret möttes första gången 2019 i UFC 245, där Volkanovski besegrade Holloway via enhälligt beslut och fick lyfta mästarbältet som han har behållit sedan dess. De möttes igen 2020 i UFC 251, där Volkanovski framgångsrikt försvarade titeln via delat beslut.

Volkanovski har ett imponerande facit på 24 vinster och bara en förlust och med 20 vinster på raken och är favorit till att försvara titeln.

Kan det dock bli tredje gången gillt för utmanaren Holloway? Amerikanen innehade själv mästarbältet mellan december 2016 och april 2019, då han förlorade titeln mot Dustin Poirier. Han återtog den drygt tre månader senare, för att sedan förlora titeln igen på beslut mot just Volkanovski i december 2019.

Holloways statistik är inte fy skam den heller med 23 vinster och sex förluster. I sina två senaste matcher mot Yair Rodriguez och Calvin Kattar levererade han inte mindre än 675 signifikanta slag och vann på enhälligt beslut efter att ha gått tiden ut i båda matcherna.

UFC-spektaklet avslutas sedan med ännu en huvudattraktion – titelmatchen i medelvikt mellan nigerianen och titelförsvararen Israel Adesanya och den amerikanske utmanaren Jared Cannonier.

Adesanya må vara favorit till att försvara mästartiteln i UFC-galans sista match, men Cannonier kommer säkert att ha någonting att säga om den saken.

Adesanya går in i matchen med 22 vinster och bara en förlust, som kom på beslut mot Jan Blachowicz för ett drygt år sedan. Annars så har han försvarat mästarbältet sex gånger sedan han först övertog det 2019. Hans senaste två matcher har gått matchen ut och han vann dem på enhälligt beslut.

Cannonier fick chans på den här titelmatchen efter vinsten på KO/TKO mot Derek Brunson i UFC 271. Adesanya kommer att få fullt upp inne i Oktagonen då den före detta tungviktaren levererar en ruggig kombination av styrka och snabbhet.

Det här lär bli en spännande kamp mellan en tekniskt duktig mästare och en tuff utmanare som inte kommer att vika sig.

Betways UFC-sida kan du följa all action live och se matchstatistik rond för rond med hjälp av vår nya livetracker.