HENRIK STENSON

Att sluta bland topp fem - Betway boost - var 7,00.  Nu  

Att vinna  

Enligt Henrik Stenson själv är hans storform nära inför årets sista major. Han slutade på en delad fjärdeplats i Scottish Open i förra veckan. Det är ett årsbästa resultat för 2016 års Open-vinnare.

Stenson göra ofta bra ifrån sig på de brittiska öarna och har tidigare i karriären lyckats med en andraplacering och två tredjeplatser i The Open.

Resultaten under 2019 har annars varit lite blandade, men han slutade på en respektabel delad nionde plats i US Open som spelades i juni.

 

MATT KUCHAR

Att leda efter första rundan  

Att vinna  

Kuchar har högsta snittscore av alla spelare i första rundan på PGA-Touren i år och ser ut att kunna göra ännu en snabb start den här veckan.

Amerikanen har gått enormt bra i år, med 11 topp 10-placeringar på 16 starter, inklusive en seger på Sony Open och fyra topp 5-placeringar.

Kuchar öppnade med 63 slag i förra veckans Scottish Open och delade ledningen efter första rundan och var också på delad förstaplats i slutet av den första dagen vid 2017 års Open Championship.

Han har ännu inte vunnit en major och går sällan hela vägen i ett mästerskap, men 41-årigen ser ut som om ett bra bet att klättra på ledartavlan tidigt på Portrush.

 

RAFAEL CABRERA-BELLO

Att leda efter första rundan  

Att vinna  

Precis som Kuchar brukar Cabrera-Bello ha svårt att hålla behålla en ledarposition, och en första majorseger kan vara utom räckhåll för honom denna vecka.

Spanjoren är i bra form, men har slutat T3-T4-T9 i sina tre senaste turneringar, och han slutade delad tvåa när Portrush var värd för Irish Open 2012.

Cabrera-Bello ledde med tre slag vid ett tillfälle i Irland förra veckan, men tappade ledningen fram emot slutet och det faktum att han har klarat cutten 11 turneringar i följd sedan i mars, pekar på att han väldigt sällan börjar dåligt.

Han var T6 efter första omgången vid 2017 års Open och det är mycket troligt att han kommer att vara bland de tidiga ledarna igen denna gång.

 

ERIK VAN ROOYEN

Att leda efter första rundan  

Att vinna  

Om du vill chansa på en högoddsare den här veckan, så kan Van Rooyen vara en spelare att ha i åtanke.

Sydafrikanen öppnade med 64 slag i Scottish Open i förra veckan, vilket innebar en delad femte plats efter första rundan, och han kunde ha vunnit tävlingen om det inte var för att han hade gått runt sista rundan på 72 slag.

Detta hände en vecka efter att han hade gjort fyra birdies på de första 12 hålen i Irish Open, men lyckades på något sätt ändå sluta på par i slutet av första rundan.

Van Rooyen var på delad andraplats vid slutet av torsdagens spel på The Open Championship i fjol, så han är van med att börja bra på linksbanor och är en vettig outsider att betta på den här veckan.

 

Besök Betways bettingsida för golf.