På den ena sidan återfinner vi professionella, medaljstinna mästare, vinnare som har dragit in mycket prispengar och några av historiens mest begåvade CS:GO-spelare. På den andra sidan; en slumpmässig samling av lågt rankade amatörer. Kan du skilja dem från varandra?

Det är just den brännande frågan som ska besvaras i vår regelbundna videoserie Pro or Low?. I varje episod visar vi ett CS:GO-proffs en serie actionklipp från olika matcher med utmaningen att kunna urskilja vilka spelsekvenser som spelas av proffskollegor och vilka spel som har skickats in av amatörer från communityn.

I utfrågarstolen den här gången är en riktig CS:GO-legend, Olof ’Olofmeister’ Kajbjer Gustafsson. Den här tekniskt fulländade svensken blev en tvåfaldig majorvinnare med Fnatic före sitt byte till FaZe Clan 2017. Han blev utnämnd till årets spelare 2015 av HLTV.org och är bland topp 100 av de som har tjänat mest inom all esport.

Han är erfaren, mångsidig och en stor tillgång till sitt lag, och slår skräck i alla motståndare han spelar mot. Men kan han känna igen ett proffs genom att bara titta på en kort videosekvens? Titta på klippet så får du svaret.

Vill du betta på CSGO? Kolla in våra marknader genom att klicka här.