Skapa ditt konto hos Betway för att få tillgång till de bästa oddsboostarna på Premier League.


Få hade förväntat sig att Tottenham skulle sätta takten i toppen av Premier League efter 10 matcher, men det är den nuvarande situationen, där Spurs ännu inte har smakat nederlag, med åtta vinster på sitt namn.

Medan Ange Postecoglou inte har tagit någon tid alls att ställa in sig som Tottenham-tränare, har den tidigare Spurs-chefen Mauricio Pochettino det tuffare med nya klubben Chelsea, som har tappat poäng i sju av sina första 10 matcher.

Tuffare tester väntar Spurs men de har slagit Manchester United och Liverpool på hemmaplan och de kan häva över mer elände på "the Blues".

Tottenham mot Chelsea tips (odds uppdateras):

Tottenham vinner @ 2,37
James Maddison 1+ assist @ 3,40
Pape Sarr +1 skott på mål @ 2,62 

 

Spurs fortsätter att hitta sätt

Även fast de är under sitt bästa, vilket var fallet i deras framgång med 2-1 mot Crystal Palace senast, har Tottenham hittat ett sätt att vinna.

Det har inte varit fallet för Chelsea. Efter 10 matcher har de bara vunnit tre gånger och är redan 14 poäng efter Spurs, som kom in i helgens spelomgång som ligaledare.

Postecoglous värdar har vunnit åtta och spelat oavgjort i två av sina första tio ligamatcher och är en perfekt fyra från fyra på hemmaplan, där deras offerlista inkluderar Manchester United och Liverpool.

De kan ha varit slumpartade mot Liverpool, som avslutade tävlingen med nio man och gjorde ett självmål i den 96:e minuten (Joel Matip), men deras sammandrabbning med Chelsea kommer sannolikt inte att bli i närheten av lika krävande eftersom Blues fortsätter att kämpa med en lång lista av skador.

Det såg ut som om Chelsea hade vänt hörna när de noterade back-to-back bortasegrar mot Fulham och Burnley, innan de spelade oavgjort 2-2 mot Arsenal.

Men normalt schema återupptogs förra helgen när de haltade till en 2-0-förlust hemma mot Brentford, inkonsekvenser som kunde straffas av deras glödheta London-rivaler.

Magikern Maddison kan upprepa tricket

En stor del av Tottenhams framgång har varit samarbetet mellan Heung-min Son och Maddison, som har gjort 11 mål och tagit sex assist mellan dem den här säsongen.

Maddison har fått fem av dessa assist och han har gjort en enkel övergång från Leicester till Tottenham, med sin dribblingsförmåga och utmärkta synförmåga som ger den kreativa gnistan som Spurs har saknat.

Det är därför överraskande att se Englands landslagsspelare tillgänglig den 12/5 för att ta ytterligare en assist, eftersom Tottenham alltid är angelägna om att ge honom bollen i motståndets sista tredjedel.

Sarr villig att skjuta

Maddison och Son kommer sannolikt att orsaka många problem för Chelseas försvar men Pape Matar Sarr är ingen främling att skjuta och han ser ut att ha ett stort pris för att ha en insats på mål.

Sarrs enda mål den här säsongen kom i 2-0-segern hemma mot Manchester United, men han har 17 skott varav åtta har träffat målet. Det betyder att han kan bli överprissatt för att tvinga fram en räddning från Chelseas målstoppare Robert Sanchez.


Skapa ditt konto hos Betway för att få tillgång till de bästa oddsboostarna och hetaste marknaderna.