Real Madrid på sina rekordmånga tretton titlar i turneringen kan alltså ta sin fjortonde, vilket skulle vara dubbelt så många som tvåan AC Milan har på kontot. Liverpool som senast vann den åtråvärda pokalen – och skryträttigheterna var 2019. Det är upplagt för en av årets höjdpunkter, finalernas final – Champions League

Klockan 21:00 på lördag sparkas det loss i Paris. De båda lagen har igenom slutspelet bjudit på högklassig och underhållande fotboll med mängder av mål. I Liverpools senaste fyra CL-matcher går målproduktionen upp till totalt 17, i Real Madrids fall på lika många matcher till hela 20. Betyder det att det är bäddat för ett nytt målkalas?  
 
Madridlaget Los Blancos, eller Galácticos som man ibland kallas i folkmun, har en van Champions League-vinnare vid rodret i italienaren Carlo Ancelotti som kan registrera sin fjärde titel, också det ett rekord vid det utfallet. Reds å sin sida har ”The Normal One” Jürgen Klopp som manager. Tysken är inte helt världsovan han heller som med sina ibland kontroversiella uttalanden och sitt breda karaktäristiska leende – Han är också en av världens nu bästa fotbollsledare vilket han bevisat inte minst under sina år i Liverpool, men även under sina åtta år i Dortmund dessförinnan. Totalt har han vunnit 11 titlar med klubbarna, varav en Champions League-titel med Liverpool. 
 
Men nog om ledarskapet. På planen får vi (förhoppningsvis) se trollkarlar som Karim Benzema, Mohamed Salah, Sadio Mané och Rodrygo. Fransmannen Benzema har haft en rekordbra säsong och kan väl nästan börja damma av ett hyllplan för en Ballon d'Or.

Han har gjort inte mindre än 15 mål (och två assist) på sina 11 framträdanden i finrummet den här säsongen. Nu har han nätat i fem raka matcher i cupen, och kan slå ett till rekord med ett sjätte.

Eller ska Liverpool som snöpligt förlorade chansen till en kvadrupel till Manchester City i Premier League ta en trippel? 
 Vi ser fram emot skådespelet på lördag. Häng med! 

Här har vi tagit fram en superboost till spektaklet, och håller Benzema högt igen: 
 
Karim Benzema gör mål (90 min): NU 4,00* (förr 2,20) 

 
Några tips på finalen: 
 
Liverpool vinner efter förlängning  
 
Luka Modrić assisterar till minst ett mål  
 
Karim Benzema gör ett nickmål  
 
Båda lagen gör mål i 1:a halvlek  

Rätt resultat (90 min) blir 2-2, 3-2 eller 2-3


Långskott: 
 
Gareth Bale gör sista målet  
 
Mohamed Salah gör mål från utanför straffområdet  
 
Matchen slutar 0-0 efter 90 minuter  
 
*Odds kan komma att ändras. Maxinsats gäller. Villkor gäller.