Vad tycker du om Englands insats mot Wales?

Spelet i första halvlek var inte speciellt bra. Det gick långsamt men England kontrollerade matchen, även om de bara skapade en chans.

England gjorde två mål på en minut och sedan förändrades allt. Wales försvann från matchen och sedan satte England ett till och hade total kontroll.

 

Skulle du ha velat träna Marcus Rashford när du var tränare för England?

Jag skulle ha älskat att träna Rashford. Han är en fantastisk fotbollsspelare. När man har en spelare med en sådan snabbhet som Rashford i laget, så kommer han alltid att kunna skapa farliga situationer.

Vi hade några toppspelare under min tid, men han är en spelare som jag hade älskat att ha med i mitt lag.

 

Förtjänar Foden och Rashford att vara med i startelvan i nästa match?

Jag tycker att Foden och Rashford båda förtjänar att vara med från start i nästa match, men Gareth Southgate kan vara glad för att han har Harry Kane till sitt förfogande.

Han har inte gjort mål än, men han kommer säkert att göra det, och det kommer inte att spela någon roll vem som är vid hans sida eftersom det finns så många bra spelare där.

 

Vad är skillnaden mellan det här engelska landslaget och ditt?

Laget jag ansvarade för skulle bjuda på ett bra motstånd mot dagens engelska landslag, men det nuvarande laget är starkare än under min tid. Vi hade inte så många alternativ som Southgate har idag och han kommer att kritiseras för vem han än lämnar på bänken.

Det är dock ett angenämt problem att ha, eftersom alla vill ha så många alternativ som möjligt på bänken.

 

Förtjänar Gareth Southgate ett nytt kontrakt?

Southgate har gjort ett fantastiskt jobb som förbundskapten. England är i åttondelsfinal där Senegal väntar. Jag är säker på att de kommer att gå vidare och då är de i kvartsfinal.

Jag skulle erbjuda Southgate ett nytt kontrakt, varför inte? Det pratas om Mauricio Pochettino och Thomas Tuchel, men Southgate borde fortsätta.

Jag tycker inte att folk borde prata om Southgates framtid eftersom England kan nå finalen igen.

 

Är du glad att Harry Maguire är tillbaka i sin bästa form?

Harry Maguire har kritiserats länge nu. Han har inte spelat bra för Manchester United men han är tillbaka till sitt bästa nu, som han var i Leicester.

Jag kan hålla med om att han inte spelade bra. Det kan ha att göra med att hans självförtroende var lågt, men i dagens fotboll kritiseras du om du inte spelar bra.

Det är skönt att se att han är tillbaka och visar sin kvalitet.

 

Var kan du se Jude Bellingham hamna?

Om han går till City så kommer han säkert att bli en succé.

Men jag kan också se honom gå till Real Madrid. Det ska bli intressant att se i slutet av säsongen om han stannar i Tyskland. Dortmund är en mycket stor klubb men Man City och Real Madrid är ännu större.

 

Vilka är dina favoriter i turneringen så här långt?

Jag tror att England och Brasilien har varit de två bästa lagen i VM. De har visat bra kvalitet varje gång de har spelat.

Frankrike och Mbappé har också varit bra, men något säger mig att det blir mellan England och Brasilien den här gången.

 

Vilken är den mest talangfulla spelaren du har tränat?

Paul Scholes – han hade allt, mer än Lampard, Gerrard och Beckham.

Det fanns många otroliga spelare under min tid – Rooney, Beckham, Rio, Terry och Owen, när han var på topp, men Scholes var en playmaker och en avslutare. Han var inte bäst i världen på att försvara, men han kunde göra det. Han var en fantastisk fotbollsspelare.

 

Gillar du vad du har sett av Cody Gakpo?

Gakpo skulle passa väldigt bra i Premier League och jag är säker på att han inte skulle behöva så mycket tid för att anpassa sig.

Många klubbar kommer att ha tittat på honom trettio eller fyrtio gånger nu och tittar man på Manchester United, så har ju Ronaldo lämnat nyligen och de behöver en nr 9.

Harry Kane är en annan spelare som skulle kunna passa United perfekt, fast han kan visa sig vara omöjlig att teckna, men saken är klar att de måste värva någon liknande.

 

Vem skulle du värva för Man City om du fick välja en spelare?

De har så många bra spelare, men föreställ dig Kylian Mbappé med Erling Haaland på topp.

Han är en fantastisk fotbollsspelare och ingen skulle slå dem längst fram.

 

På vår fotbollssida hittar du massor av odds och marknader på fotbolls-VM och om du tar dig över till Betway Boosts så kan du dra fördel av förhöjda odds på fotboll och massor av andra sporter dagligen.

Följ all action på din mobil med vårt flöde.