Manchester City vinner mot Bournemouth och över 3,5 mål (kl. 16:00)  

Manchester City gjorde 12 mål på sina tre hemmamatcher mot uppflyttade lag förra säsongen, inklusive en 5-1-seger över Watford och en 5-0-vinst över Norwich. 

City gjorde i snitt 3,1 mål per match i alla tävlingar på Etihad 2021/22, och har sedan dess värvat norske anfallsstjärnan Erling Haaland som satte två mål West Ham i förra veckan. 

Bournemouth inledde med en fin 2-0-seger över Aston Villa förra veckan och det skulle inte förvåna om de hittar nätet igen. 

Båda lagen gör mål i matchen Wolves - Fulham (kl. 16:00)  

Det verkar inte sannolikt att något av de här två lagen kommer att hålla tillbaka den här säsongen, då båda lagen kom till spel med offensiva laguppställningar och visade framfötterna i premiäromgången förra helgen. 

Wolves har gått över till en 4-2-3-1-uppställning och var det bättre laget i 2-1-förlusten mot Leeds förra helgen. 

Fulham var utan tvekan öppningshelgens lag då laget oförväntat lyckades säkra en poäng mot Liverpool och Londonlagets Aleksandar Mitrović gjorde två mål. 

Båda lagen gör mål i matchen AC Milan - Udinese (kl. 18:30)  

Udinese gjorde mål i 14 av sina 15 senaste matcher förra säsongen, där spel på att båda lagen gör mål skulle ha gått in i 12 av dem. 

Laget kom på åttonde plats i Serie A:s målliga förra säsongen och gjorde mål borta mot Atalanta, såväl som mot Lazio, AC Milan och Napoli. 

Milan gjorde 11 mål på sina fem senaste matcher förra säsongen då de säkrade Serie A-titeln. 

Brentford vinner mot Man Utd och insatsen tillbaka vid oavgjort (kl. 18:30)  

Manchester United spelades ut av Brighton förra veckan och det finns inte mycket som talar för att laget plötsligt skulle ha förbättrat sig nämnvärt den här helgen. 

United förlorade sina sex senaste matcher förra säsongen, vilket skulle vara oacceptabelt för de flesta klubbar, men speciellt så när det gäller en storklubb som United. Inga av fjolårets svagheter verkar ha åtgärdats ännu av Erik Ten Hag. 

Brentford hämtade upp ett 0-2-underläge och fick med sig en poäng i 2-2-matchen mot Leicester förra helgen. Laget bör gå in i matchen med stort självförtroende då de slog Arsenal och spelade oavgjort mot både Tottenham och Liverpool hemma förra säsongen. 

Paris Saint-Germain vinner och håller nollan mot Montpellier (kl. 21:00)  

Paris Saint-Germain har inlett säsongen med två raka vinster och totalt nio gjorda mål mot Nantes och Clermont Foot, där laget dessutom hållit nollan. 

De släppte bara in 12 mål hemma förra säsongen, vilket var minst i Ligue 1, och de tappade bara sex poäng där och förblev obesegrade hemma på Parc des Princes. 

Montpellier förlorade med 4-0 och 2-0 mot Paris Saint-Germain förra säsongen och mycket talar för att det kan hända igen. 

På vår fotbollssida hittar du tusentals odds och marknader på fotboll från världen över och om du tar dig över till Betway Boosts så kan du dra fördel av förhöjda odds på fotboll och massor av andra sporter dagligen. 
 
*Odds kan komma att ändras. Maxinsats gäller. Villkor gäller.