Skapa ditt konto hos Betway för att få tillgång till de bästa oddsboostarna och hetaste marknaderna på La Liga.

 

José Antonio ärvde något speciellt från sin far och farfar som han har haft glädje av i hela sitt liv – en livslång passion för Atlético Madrid.

Inför varje stormatch tar han på sig sin mest speciella matchtröja som han fick av sina vänner efter att hans far gick bort och går till samma bar som han brukade gå till före varje match och träffa sina kompisar.

Han sitter alltid på samma plats när han går på match på hemmaarenan Estadio Metropolitano, för då känner han att hans pappa är närvarande och fortfarande är med och stöttar klubben i varje match.

I den här videon berättar José Antonio om sina fotbollsminnen och vi får höra mer om hans ritualer inför varje match, för att sedan bli överraskad med en känsloladdad present från tre av lagets stjärnspelare.

Söndagen den 8 januari väntar ett toppmöte mellan Atlético Madrid och Barcelona och du hittar oddset på den och alla andra matcher i La Liga här.

 

På vår fotbollssida erbjuder vi tusentals odds och marknader från La Liga och Premier League, till Serie A och många andra ledande ligor från världen över.

Kika in på Betway Boosts för förhöjda odds på fotboll och massor av andra sporter dagligen.

Kom ihåg att du kan följa dina fotbollsmatcher i din mobil med vårt flöde. Skapa ditt konto hos Betway för att få tillgång till de bästa oddsboostarna och hetaste marknaderna.