I det senaste tillägget i vår populära serie Pro or Low? så tar vi den här veckan ett snack med en av de bästa spelarna inom CSGO för ditt tittarnöje. I den här serien sätter vi proffsen på prov då vi visar dem ett klipp på ett Random Play som antingen kan vara ett proffs eller inskickat av en community-medlem.

Och den som testas den här gången för att se om han kan skilja mellan proffsspelare och resten, genom att bara titta på en kort spelsekvens, är en av sin generations bästa spelare - Nikola "NiKo" Kovač, och han gör verkligen sitt bästa.

Niko är förmodligen en av de bästa, om inte den bästa spelaren i världen just nu. Han levererar alltid och även när hans lag inte gör det. Han är en riktig allrounder som spelar en mängd olika roller och behärskar bland annat AWP, gevär, pistoler. Hans vanvettiga Deagle-spel har redan cementats i CSGO-historien och han kommer oundvikligen att gå ner som en av de bästa Lurkers som någonsin spelat spelet. Men förvånande nog saknar Niko fortfarande en Major-vinst.

Se hur det går för honom i Pro or Low?

Intresserad av att betta på CSGO? Kolla in våra marknader genom att klicka här.