Skapa ditt konto hos Betway Casino för att hitta det bästa under Halloween. 
Count It Up (Pragmatic Play)
media

Vad vore Halloween utan vampyrer? Slå ihop det med ett kusligt slott och en skattfylld källare. Spelet sitter på en Repay It-funktion där om du landar 6 eller fler av dessa symboler så triggas cashpriser och även någon av de 5 fixerade jackpottarna!

Håll utkik efter korpar, vargar, rosor och den vackra kvinnan då dessa symboler är mest värda.

Detta spelet har mellan 23 – 29 oktober även höjd Return To Player (RTP) hos Betway.

SPELA HÄR

Vampire Riches Doublemax (Yggdrasil)

media

Ett stort fan av vampyrer? Då är detta ett spel för dig. Olika klaner har samlats i New York City för att, ja, låt oss gissa att det har något med blodtörst att göra.  

Fullpackat med funktioner som bonusköp, DoubleMax (dubblar vinster i värde) och Drop Down Wins.

SPELA HÄR

Immortal Romance (Games Global)

media

Välkommen till en riktig klassiker som våra spelare sällan tröttnar på. Spela Immortal Romance hos Betway! En uppslukande saga och ett legendariskt soundtrack.

Följ Michael, Amber, Troy och Sarah som var för sig triggar olika funktioner på skärmen. Scatter-symbolen (lejonhuvudet) triggar The Chamber of Spins.

SPELA HÄR

Zombie APOPalypse (AvatarUX)

media

Vad är Multipop? Det är en skrämmande bra funktion i Zombie APOPALYPSE som multiplicerar dina vinster, upp till 5x!

Gillar du att vila ögonen på grym grafik så är detta perfekt och med ett High School-inspiererat spel som fått högt betyg.

SPELA HÄR


Nightmares vs Gigablox (Yggdrasil)

media

Tro inte att du kan sova efter att du battlat i natten med dessa varelser...

Spökliga bakgrundsljud som sätter stämning och temat påminner lite om filmen The Adams Family. Du hittar Frankenstein, Vamptress, Max Wolf och Swamp Man. Ett riktigt trevlig gäng helt enkelt!

SPELA HÄR

 

Mega Moolah Witch’s Moon JACKPOTT

media

Den progressiva jackpotten ligger just nu på över 100 miljoner och får i denna version magiska krafter med hjälp av häxornas trolldomar och kvastar. Bakgrundsmusiken är Harry Potter inspirerad, Wildsen är fullmåne och jackpott-funktionen kan aktiveras när som helst under den mörka natten...

SPELA HÄR

 

Upplev Halloween hos Betway

Bus eller godis? Trick or treat? Hos Betway har vi laddat med massor av Halloween-inspirerade spel som kommer passa utmärkt till höstvädret som råder. Kolla in vår kategori Halloween för att hitta det senaste och välj din favorit! Muuuahahaha....

TILL ALLA HALLOWEEN-SPEL