Skapa ditt konto hos Betway för att få tillgång till de bästa oddsboostarna och hetaste marknaderna på tennis.

 

Den självklara favoriten på herrsidan, Novak Djokovic, som uteslöts från att delta i Australian Open i början av året, utesluts även från US Open på grund av hans vägran att vaccinera sig mot Covid-19.

Världstvåan Alexander Zverev missar även han US Open eftersom han fortfarande dras med sin fotledsskada som han ådrog sig i semifinalförlusten mot Nadal i franska öppna i början av juni.

2021 års US-Open-vinnare och världsettean, Daniil Medvedev, går in som favorit till att vinna turneringen till oddset , trots att han nyligen åkte ut redan i semifinalen i Cincinnati mot greken Stefanos Tsitsipas.

Efter att han på grund av skada tvingades lämna walkover i semifinalen i Wimbledon hade världstrean Rafa Nadal bara spelat en match innan US Open och det var i ATP-turneringen i Cincinnati tidigare i augusti då han överraskande åkte ut direkt mot otippade Kroaten Borna Coric. Nadal fick kämpa hårdare än väntat i natt då han besegrade den energiske australiern Rinky Hijikata, rankad blott 198:a i världen, med 3-1 i set efter en tre timmar lång batalj. Oddset på Nadal att vinna turneringen ligger för närvarande på .

Blott 19-åriga Carlos Alcaraz  har skjutit upp i världsrankingen i år till nummer fyra, men den spanske grusspecialisten har inte lyckats ta sig bortom kvartsfinal i sommarens hardcourtturneringar och har ännu aldrig tagit sig till semifinal i en Grand Slam-turnering.

På damsidan ser vi Serena Williams avsluta sin otroliga tenniskarriär i årets upplaga. Trots att hon vann i första omgången, så är chansen att hon ska kunna avsluta karriären med ännu en Grand Slam-titel högst osannolik vilket oddset  reflekterar.

Polskan Iga Swiatek  vann 37 matcher på raken och kammade hem sin andra major på Roland Garros tidigare i år, men sedan dess har formkurvan svängt en aning. Swiatek föll i den tredje omgången i Wimbledon och i sommarens hardcourt-turneringar fick hon respass redan i åttondelsfinalen i både Toronto och Cincinnati.

 

På vår tennissida hittar du tusentals odds och marknader på US Open och på Betway Boosts så kan du dra fördel av förhöjda odds på tennis och massor av andra sporter dagligen.

*Odds kan komma att ändras. Maxinsats gäller. Villkor gäller.

Skapa ditt konto hos Betway för att få tillgång till de bästa oddsboostarna och hetaste marknaderna.