media

 

Slovakien att vinna mot Tyskland med -1 i handicap Odds:

Hemmanationen Slovakien har gjort bra ifrån sig mot hårt motstånd än så länge i turneringen. De hade lite otur då de förlorade mot Kanada med knappt två sekunder kvar av matchen och de gav ett starkt Finland en hård match då de förlorade med 4-2. De slog dock överraskande USA, som är en av turneringens tippade topplag, och det ganska så bekvämt med hela 4-1 i deras först gruppspelsmatch.

Även fast Tyskland har vunnit deras tre inledande matcher, så har de endast spelat mot lag som de ska vinna mot normalt sett. De vann en jämn match mot Danmark med 2-1 och dominerade spelet i deras 3-1 vinst mot turneringens bottentippade lag; Storbritannien. De vann dock ganska så komfortabelt mot gruppens nästjumbo; Frankrike.

Det här är två vanligtvis ganska så jämnt matchade lag. Det står 5-5 i deras senaste 10 möten lagen emellan, men på pappret så har Slovakien en mer rutinerad trupp med 2519 NHL-matcher jämfört med Tysklands 592.

Slovakien har en bättre måleffektivitet (11,96%) än Tyskland (9,78%)

Slovakien har än så länge haft förmågan att överprestera inför sin fanatiskt högljudda hemmapublik.

 

Ryssland att vinna över Italien med -7 i handicap Odds:

Senast lagen möttes i VM-sammanhang så blev det 10-1 till Ryssland.

Ryssland har gjort 13 mål på tre matcher och bara släppt in två, och det var mot Sverige som är betydligt starkare än Italien.

Ryssland har en bred trupp offensivt med åtta olika målskyttar än så länge i detta VM. I truppen ingår bland annat Rysslands Alex Ovechkin som vann NHLs skytteliga med 51 mål i grundserien och Nikita Kucherov med 41 mål. Kucherov har 6 gjort poäng i turneringens första tre matcher.

Italien har släppt in hela 20 mål på tre matcher och inte gjort ett enda mål.

Hela Rysslands spelartrupp är mycket starkare på varje position än Italien och tittar man på erfarenhet så har Ryssland hela 6 358 NHL-matcher sinsemellan, medan Italiens trupp spelar i mindre ligor runt om Europa.

 

Sverige att vinna mot Österrike med -4 i handicap Odds:

Sverige har en stark offensiv och har öst in hela 17 mål och släppte bara in ett mål på deras två senaste matcher mot Norge och Italien.

Österrike har släppt in 14 mål på deras tre senaste matcher.

Sverige vann med 7-0 mot Österrike i förra VM.

Sveriges redan väloljade trupp har förstärkts ytterligare i form av Dallas Stars backstjärna - John Klingberg och toppforwarden Gabriel Landeskog från Colorado Avalanche.

 

Finland att vinna mot Danmark med handicap -1 Odds:

De finska lejonen var inte favorittippade innan VM då många av lagets NHL-stjärnor tackat nej, men laget har än så länge visat prov på sisu och har vunnit två av deras tre första VM-matcher. Tre jämna matcher med vinster mot Kanada och Slovakien och förlust mot ett starkt USA.

Finland har vunnit mot Danmark i två av deras tre senaste möten.

Finlands nya unga talang Kaapo Kakko har gjort fem mål och är delad skytteligaledare med Patric Hornqvist.

Danmark har vunnit två och förlorat en match i årets VM, men alla matcher har varit mot svagt motstånd.

Finland är överlägsna i powerplay med 42,86% mot 33,33% för danskarna och Danmark har tillbringat 28 minuter i utvisningsbåset jämfört med Finlands 10.

 

Spela tipsen som singlar eller kör dem som en fyrling med 10,07 i odds - Spela här

Besök Betways bettingsida för ishockey.

*Odds kan komma att ändras.