Manchester City vinner mot Manchester United och under 4,5 mål (kl. 15.00)

Det har gjorts under 4,5 mål i 10 av de senaste 11 Manchesterderbyna och City har vunnit sex av dessa matcher.

I Citys fem ligasegrar den här säsongen har det gjorts fyra mål eller färre och den nuvarande Unitedtruppen bör kunna se till att inte alltför många bollar hamnar i eget nät.

Erik Ten Hags lag har hållit nollan på bortaplan i deras tre senaste och de har släppt in under 4,5 mål i deras åtta senaste bortamatcher i ligan.

Båda lagen gör mål och över 2,5 mål i matchen Sassuolo - Salernitana (kl. 15:00) 

Salernitana har femte bästa xG och fjärde sämsta xGA i Serie A, så deras matcher kommer med stor sannolikhet att innehålla många mål.

Båda lagen har gjort mål har landat i Salernitanas fyra senaste matcher, inklusive två 2-2-matcher.

Sassuolo förlorade med 3-1 mot Udinese senast hemma.

Atalanta vinner mot Fiorentina och under 4,5 mål (kl. 18.00) 

Atalanta ligger tvåa i Serie A efter att ha vunnit fem och spelat två oavgjorda i sina sju ligamatcher, där samtliga matcher har levererat under 4,5 mål.

Den fina sviten inkluderar en 1-0-seger mot Roma i förra omgången, och Atalanta kan stoltsera med att ha den bästa defensiven i ligan hittills

Fiorentina släpper inte in många bollar heller, men har problem med anfallsspelet vilket får oss att tro att de inte kommer att räcka till i en match som kommer att se få mål.

Juventus vinner mot Bologna och under 4,5 mål (kl. 20:45) 

Juventus har haft en riktigt dålig start på Serie A den här säsongen med bara 10 poäng efter sju spelade matcher, men tränaren Max Allegri har fått stöd av klubbledningen under landslagsuppehållet, så laget kommer sannolikt att gräva fram mer positiva resultat under de närmaste veckorna.

Trots att de har förlorat tre och spelat två oavgjorda på sina fem senaste, så har Juve i sina fyra hemmamatcher i Serie A vunnit två och spelat två oavgjorda.

Bologna har bara tagit en poäng från tre bortamatcher hittills den här säsongen.

 

På vår fotbollssida hittar du tusentals odds och marknader på fotboll från världen över och om du tar dig över till Betway Boosts så kan du dra fördel av förhöjda odds på fotboll och massor av andra sporter dagligen.

Följ all action på din mobil med vårt nya flöde.


*Odds kan komma att ändras. Maxinsats gäller. Villkor gäller.