Frankfurt vinner mot Wolfsburg (kl. 15.30)

Wolfsburg har bara tagit två poäng efter fem spelade matcher och ligger näst sist i Bundesliga.

Laget har dessutom inte lyckats göra mål i tre av dessa matcher och går in i den här mötet med två raka förluster i bagaget.

Frankfurt har vunnit sina två senaste i ligan och vi anser att det här är ett välmotiverat oddspris.

 

Dortmund vinner mot RB Leipzig (kl. 15.30)

Leipzigs tunga start på säsongen fortsatte i veckan efter att ha förlorat stort hemma med 4-1 mot Sjakhtar Donetsk i Champions League.

Det här nederlaget kom efter ytterligare en tung 4-0-förlust borta mot Frankfurt förra helgen, vilket resulterade i att tränaren Domenico Tedesco fick sparken.

RB Leipzig har bara tagit en trepoängare den här säsongen, medan Dortmund ligger tvåa efter fyra segrar.

 

Båda lagen gör mål i matchen Inter - Torino (kl. 18.00)

Det här tipset har landat i fyra av Inters fem matcher i Serie A den här säsongen.

Båda sidor rankas bland de sju bästa i Serie A vad gäller xGF%, medan båda lagen har gjort mål i fyra av deras senaste fem inbördes möten.

Båda lagen har också gjort mål i alla tre av Torinos bortamatcher den här säsongen.

 

Barcelona vinner mot Cadiz och håller nollan (kl. 18.30)

Barcelona har börjat sin La Liga-säsong på ett bra sätt och har tagit 10 av 12 möjliga poäng från sina första fyra matcher.

Barca har hittat nätet hela 11 gånger och bara släppt in ett mål i La Liga i dessa fyra matcher, medan motståndarlaget Cadiz är det enda laget i ligan som ännu inte gjort mål.

Cadiz ligger sist i tabellen med noll poäng.

 

Båda lagen gör mål i matchen Marseille - Lille (kl. 21.00)

Det här speltipset har landat i Lilles alla sex ligamatcher den här säsongen och har också gått in i fem av de senaste sju mötena mellan dessa två lag.

Marseille har gjort mål i varje ligamatch den här säsongen och har också varit involverad i tre matcher där båda lagen har gjort mål.

 

På vår fotbollssida hittar du tusentals odds och marknader på fotboll från världen över och om du tar dig över till Betway Boosts så kan du dra fördel av förhöjda odds på fotboll och massor av andra sporter dagligen.

*Odds kan komma att ändras. Maxinsats gäller. Villkor gäller.