media

Göteborg att vinna borta mot Falkenberg

I Västkustsderbyt tar nästjumbon Falkenberg emot tabellfyran IFK Göteborg i en match som vi tror starkt på Blåvitt.

Falkenberg har släppt in flest mål i allsvenskan med ett genomsnitt på två mål per match. De förlorade senast bort mot Hammarby med 6-2.

Göteborg har vunnit fyra av deras fem senaste bortamatcher och spelade en oavgjord.

Falkenberg har förlorat mot alla lag inom topp sju i tabellen och har bara gjort fyra mål på deras sju hemmamatcher i Allsvenskan i år.

 

AIK att vinna hemma mot Elfsborg

AIK har gått lite knackigt på senaste tiden bortsett från den knappa vinsten bort mot Kalmar nyligen, men vi tror att gnaget studsar tillbaka från bortaförlusten i Champions Leaguekvalmatchen i tisdags.

Tabelltrean AIK kanske har kanske inte öst in mål än så länge, men de har ett av Allsvenskan tajtaste försvar och har bara hämtat bollen ur egna nätet 11 gånger.

AIK har vunnit alla hemmamatcher mot Elfsborg sedan 2013.

Elfsborgs bortastatistik i årets Allsvenska har inte varit imponerande med bara en vinst, två oavgjorda och fyra förluster. Mot lagen ovanför dem i tabellen så är facit tre oavgjorda och tre förluster.

Djurgården att spela oavgjort hemma mot Malmö FF

Kan tabelltvåan Djurgården knappa in avståndet till serieledande MFF i helgens allsvenska seriefinal?

Vi tror på kryss. Malmö har kryssat borta mot topplagen de har ställts mot i årets serie, inklusive AIK, Göteborg och Norrköping. Det verkar alltså som att Malmö har styrkan att undvika förlust borta mot deras närmaste konkurrenter, men inte att slå dem. Deras tre trepoängare borta har varit knappa uddamålsvinster mot lag som de egentligen borde slå med stor marginal som Helsingborg, Falkenberg och Sirius – inga topplag med andra ord.

Även fast Djurgården bara fick med sig en poäng borta mot Eskilstuna senast, så har laget sex raka vinster dessförinnan. Å andra sidan var det vinster mot lag i mitten och botten av tabellen som de normalt sett borde slå.

Djurgården kommer också att få klara sig utan försvararen Erik Berg som är knäskadad.

SSpela tipsen som singlar eller som en 1X2-trippel med totalt odds på 10,69 - Spela här

Besök Betways bettingsida för fotboll.

 

*Odds kan komma att ändras.