media

 

AFC Eskilstuna att spela oavgjort hemma mot Helsingborg 

Det är två formsvaga lag som möts. Eskilstuna inledde allsvenskan starkt med en fin vinst mot Göteborg, men därefter gick luften ut totalt i och med sex förluster och två oavgjorda, vilket innebär fem poäng och en delad sistaplats.

Helsingborgs statistik är dock inte mycket ljusare - de har lyckats skrapa ihop åtta poäng vilket ger laget en föga imponerande 14:e plats.

De är också två målsnåla lag. Eskilstuna har endast gjort 0,88 mål i snitt per match, medan Helsingborg har ett snitt på 1,11 mål per match.

Eskilstuna har bara lyckats göra ett mål på deras tre senaste hemmamatcher, medan Helsingborg endast har gjort ett mål på deras tre senaste bortamatcher.

Det blev 0-0 mellan lagen då de möttes senast i höstas.

 

Häcken att vinna borta mot Sirius 

Det har varit jämnt mellan lagen de senaste åren, med fyra oavgjorda och en vinst för Häcken hemma förra säsongen.

Sirius har bara vunnit två och förlorat tre av deras fem senaste hemmamatcher. Vinsterna kom mot Sundsvall och Eskilstuna – dvs inte mot några topplag.

Även fast Sirius vann senast hemma mot Sundsvall, så har laget dessförinnan radat upp fem förluster och en oavgjord.

Häcken däremot har vunnit tre och spelat en oavgjord på deras fyra senaste matcher. De har bara förlorat två gånger i allsvenskan den här säsongen och de var båda knappa 1-0 förluster mot AIK och Djurgården.

Häcken är allsvenskans tätaste lag bakåt just nu med bara fem insläppta mål.

 

Djurgården att spela oavgjort hemma mot Elfsborg 

Djurgården har inte varit speciellt starka hemma i allsvenskan den här säsongen. De har en vinst, två oavgjorda och en förlust.

Elfsborgs bortastatistik är inte heller imponerande. De har bara slagit Sirius borta och sedan har de en oavgjord och två förluster.

Djurgården är tätare bakåt med nio insläppta mål, mot Elfsborgs 14. Och framåt så är det jämnare. Djurgården har ett snitt på 1,55 mål per match och Elfsborg; 1,66 mål per match.

Det har blivit oavgjort i de tre senaste allsvenska mötena lagen emellan.

 

Spela tipsen som singlar eller som en 1X2-trippel med totalt odds på 20,72 - Spela här

 

Besök Betways bettingsida för fotboll.

 

 

*Odds kan komma att ändras.