media

18 mars 2019 - Betway undertecknade nyligen ett avtal om att sponsra BLAST Pro Series - en av de mest spännande och välbesökta Counter-Strike-turneringarna i e-sportkalendern. Ettårsavtalet sträcker sig över åtta turneringar runt om i världen.

Avtalet, med optionsrätt på förlängning över ytterligare ett år, kommer att ge Betway möjligheten att förstärka sitt varumärke både genom ökad synlighet på streamade event och arenor, samt genom utökat tillträde till backstage-områden och VIP hospitality.

Fram till nu har fyra tävlingar hittills blivit bekräftade för 2019-serien: São Paulo, Miami, Madrid och Los Angeles, med fler tävlingar som förväntas bli bekräftade inom de närmaste veckorna.

Den här senaste utvecklingen är ännu ett bevis på Betways mycket positiva start på 2019, som redan har skrivit under två andra sponsoravtal sedan årsskiftet.

Paul Adkins, marknads- och verksamhetsdirektör på Betway, kommenterade:

”BLAST Pro Series är en av de mest spännande turneringsserierna i kalendern. Du behöver bara se hur e-sportfansen reagerar både på arenorna och online för att bekräfta detta. Tävlingarna i serien hålls över hela världen och vi ser fram emot att kunna nå ännu fler fans än någonsin tidigare.”

Leo Matlock, chef för BLAST Pro Series kommersiella lösningar, sa:

”Betway har länge varit en del av e-sportens intressegrupp och vi är väldigt glada över att få samarbeta med dem. Betway är kända för att sponsra event av högsta klass, så vi är naturligtvis stolta över att de vill förknippa sitt varumärke med BLAST Pro Series, som redan är ett etablerat och beprövat koncept. Det är en stor bekräftelse för vår produkt och vi ser fram emot partnerskapet.”